Assortiment (kaas en meer..)
|
 |
Hollandse kaas
|
 Jong
- Jong Belegen
- Belegen
- Extra Belegen
- Oud
- Overjarige Brokkel
- Komijn jong volvet
- Komijn Belegen 40+
- Komijn overjarig
- Pan Pan 20+
- Friese Nagelkaas
|
Specialiteiten kaas
|
Oldtimer (de romigste kaas)
- Klasse kaas 30+ (minder zout-Minder vet)
- Klasse kaas gatenkaas
- Echte Boeren Stolwijker jong belegen
- Echte Boeren Stolwijker belegen
- Echte Boeren Stolwijker oud
- Boeren 20+ blank
- Boeren Leidse 20+ (de echte uit Leiden)
- Geitenkaas
- Noord-Hollandse Mosterdkaas
- Noord-Hollandse Kruidenkaas
- Noorderroem (25% minder zout)
|
Buitenlandse kaas
|
Brie Chateau (de romigste brie)
- Roomkaas
- Gorgonzola
- Castello Blue, Dana Blue
- Camembert
- Notenkaas
- Kruidenboter
- Mon Chou
- Diverse Boerensmeerkaas (20+ en 48+)
|
Salade
|
Kip Kerrie salade
- Kip Napolitain salade
- Kip Zigeuner salade
- Vlees salade
- Beenham salade
- Selderij salade
- Farmer salade
- Ei-Bieslook salade
- Zeebanket salade
- Zalm salade
- Tonijn salade
|
Smakelijk / overig
|
Volle Boeren Yoghurt
- Magere Boeren Yoghurt
- N-H Roomboter
- N-H Gez. Roomboter
- Vruchten toetjes
- Kruidenboter
-
- Baby bel
-
- Knoflookworst
- Verse Boerenworst
- Boeren Leverworst
- Cervelaatworst
-
- Zure Zult
|
Nog meer lekkers
|
Kaaskoekjes van Maison Kelder
- Gesorteerde zoutjes van Maison Kelder
- Japanse Mix
- Pinda's
- Pecannoten
- Cashew noten
- Studentenhaver
- Noten melange
- Macadamia's
- Sushi cheese
|